App Spil Udvikling

Vi stor erfaring i udviklings af apps til smart phones. Vores kompetencer spreder sig fra simple spil til avancerede multiplayerspil.

App Spil Udvikling

Mens smartphones dramatisk har øget mulighederne for nem kommunikation, ved vi, at mange mennesker elsker deres smartphone lige så meget for spillene man kan spille på dem. ChinaSoft er en erfaren spiludvikler på iOS, Android og Windows platforme. En vellykket app spil afhænger af en række faktorer: God planlægning og bug-fri design, omhyggelig opmærksomhed for detaljer, og mest af alt, ønsket om et perfekt gameplay. Vi er stolte over at levere førsteklasses spiloplevelser til vores kunder. Vi har allerede udviklet succesfulde spil som Math Rumble og Numb3rz til iOS og Android og mange flere er på vej.

Process

Som ny kunde hos ChinaSoft guider vi dig nemt igennem opstarten og hjælper med alt frem til lanceringen. Nedenfor har vi beskrevet de steps som nye projekter kommer igennem før de er færdigudviklet og klar til salg.
1
Det første skridt i processen er at få udarbejdet detaljerende kravspecifikationer. På baggrund af disse kan vi give en pris, samt en tidshorisont på opgaven.
2
Når du har godkendt prisen på projektet starter vi som det første på en detaljeret planlægning. Denne planlægning indeholder, tekniske krav, wire frames over hele spillet, databasedesign, 2/3 grafiske forslag til design samt ganttdiagram over opgaver og timeforbrug.
3
I planlægningen har vi delt dit projekt op i 4 til 5 milestones. Du betaler løbende som projektet skrider frem, dog falder sidste betaling først ved overdragelse af det færdige spil til dig.
4
I fremtiden når spillet er en sucess, står ChinaSoft efterfølgende altid til rådighed for videreudvikling.
App Spil Udvikling

Kenny Andreasen, MyWillmore

Vi har gennem en lang periode benyttet os af en fast udvikler hos ChinaSoft. Vores valg af denne løsning skyldes en række fordele forbundet med at have en fast mand tilknyttet et udviklingsprojekt. En dedikeret ressource opbygger et solidt kendskab til det projekt, han arbejder på. Dette betyder, at udvikleren kan tage aktivt del i scopingen af videreudvikling, fordi det solide produktkendskab gør ham i stand til hurtigt at forstå planer for ny udvikling, konsekvenser af nye tiltag, og den smarteste måde at gøre ting på. Dette gør at tingene laves rigtigt fra starten, fordi implikationer af nye tiltag på andre dele af systemet hurtigt identificeres.