Apps med brugeren i centrum

Du drømmer det

Vi bygger det!

HAR DU EN IDE TIL EN APP?
APP UDVIKLING

Vi er yderst erfarne, når det kommer til at udvikle apps både til iOS og Android enheder. Vores ekspertise varierer fra simple apps til spil og store virksomhedsløsninger.

Vi synes, det er sjovt at udvikle apps hos ChinaSoft, og vi tror på, at vores kundes succes er vores succes. Selv hvis du kun har en enkelt ide, så hjælper vi dig med at brainstorme og udvikle ideen til et modent koncept. En af vores største fordele er vores mange udviklere og vores brede sæt af kompetencer. Det gør os i stand til at bygge selv de mest avancerede apps på markedet.

 

Fortæl os din ide, så kommer vi med konstruktive forslag til, hvordan vi fortsætter processen. Når app’en er færdig, hjælper vi dig med at udgive den på Google Play og App Store.

App development right side banner
PROCESSEN

Som vores nye kunde guider vi dig igennem hele processen. Lige meget om det er et website eller en app, eller noget helt tredje, så er processen i bund og grund den samme.

Du bliver tildelt en projektleder hos ChinaSoft, som følger dig igennem hele processen fra brainstorming til lancering. Din projektleder har den nødvendige erfaring til at sørge for, at alt forløber som smurt igennem alle nedenstående faser.

BRAINSTORMING
BRAINSTORMING

For at vi kan sikre os, at vi får det bedste ud af din ide, tilbyder vi en brainstorming fase, hvor vi i samarbejde med dig går igennem alle app’ens funktioner. Undervejs stiller vi kritiske spørgsmål, og kommer med konstruktive forslag baseret på vores erfaringer. Når brainstorming fasen er overstået, vil vi også være i stand til at give dig et overslag på, hvor meget tid og ressourcer det kræver at udvikle dit projekt.

PLANLÆGNING
PLANLÆGNING

Vi starter med at lave en detaljeret projektplan. Denne plan indeholder specifikationer, wireframes (en virtuel model af app’en) og 2 til 3 forslag til grafisk design samt en detaljeret oversigt over udviklingsopgaver og tidsforbrug.

UDVIKLING
UDVIKLING

Udviklingen starter så snart planlægningen er færdig og godkendt af dig. Udviklingsfasen bliver ledet af den samme projektleder, som har lavet planlægningen og følger dig igennem hele projektet.

Du kan følge udviklingen på tæt hold igennem vores projektstyringssystem, og du vil hurtigt modtage de første udgaver af app’en, som du kan teste på din egen smartphone. Hvis du har ændringer eller spørgsmål, kan du nemt rapportere dem i projektstyringssystemet. Alle spørgsmål og anmodninger bliver tildelt din projektleder.

LANCERING
LANCERING

Når app’en er klar til lancering, hjælper vi dig med at oprette en udviklerkonto hos Google og Apple. Processen tager et par dage. Det er vigtigt, at din app bliver udgivet på din egen App Store konto, da den fremtidige succes kommer til at knytte sig til app’ens ejer.

VEDLIGEHOLDELSE
VEDLIGEHOLDELSE

Når app’en er lanceret, tilbyder ChinaSoft at stå for vedligeholdelse og fremtidig udvikling på app’en. Vi kan også overvåge, hvordan app’en præsterer og sikrer at app’en altid er online.

Du vil naturligvis have adgang til de samme udviklere og projektledere, som var med til at bygge app’en til at starte med.