App Udvikling

Vi har stor erfaring i udvikling af apps til smart phones. ChinaSoft er med hele vejen fra idé og udvikling til lancering og markedsføring af den nye app.

App Udvikling

Vi syntes det er sjovt at udvikle apps og finder konstant på nye muligheder som vi altid deler med vores kunder. Det gør vi fordi vi arbejder ud fra at vores kunders succes også er vores succes.

En af vores største forcer er, at vi er i stand til at løfte selv de mest avancerede app projekter, da vi har mange udviklere med alle de nødvendige tekniske kompetencer.

Præsenter din idé for os og vi kommer med konstruktive forslag til, hvordan du kommer videre. Vi hjælper altid med publicering af apps på Market Place / Google Play.

Skriv eller ring til os med din ide. Har du mulighed for det, kan du komme til et indledendemøde på vores kontor i København, hvor vi kan hjælpe dig med at få overblik over, hvordan din app kan udvikles og lanceres.

process

Som ny kunde hos ChinaSoft guider vi dig gennem alt fra opstarten til lanceringen. Nedenfor har vi beskrevet de steps vi normalt gennemgår for app programmering.
1
Det første skridt i processen er at få udarbejdet detaljerende kravspecifikationer. På baggrund af disse kan vi give en pris, samt en tidshorisont på opgaven.
2
Når du har godkendt prisen på projektet starter vi som det første på en detaljeret planlægning. Denne planlægning indeholder, tekniske krav, wire frames over hele appen, databasedesign, 2 / 3 grafiske forslag til design samt ganttdiagram over opgaver og timeforbrug.
3
I planlægningen har vi delt dit projekt op i 4 til 5 milestones. Du betaler løbende som projektet skrider frem, dog falder sidste betaling først ved overdragelse af den færdige app til dig.
4
I fremtiden når appen er en sucess, står ChinaSoft altid til rådighed for videreudvikling.
app programmering

Kasper Skov Jensen - Journalist og ejer af SoMeHawk

Jeg havde en idé til et produkt, som var økonomisk uopnåelig med danske programmører. Derfor kontaktede jeg Chinasoft, som lyttede tålmodigt til mine ønsker - også selvom de ændrede sig undervejs i processen. Projektet bød på en del uforudsete udfordringer, men Chinasoft var meget fleksible og fandt en løsning på dem alle. Jeg har nu fået et produkt, som er meget tæt på alle de flyvske tanker, jeg havde. Chinasoft gjorde det hele muligt, og jeg glæder mig til at forbedre produktet de kommende år i tæt samarbejde med dem. 

Kenny Andreasen, MyWillmore

Vi har gennem en lang periode benyttet os af en fast udvikler hos ChinaSoft. Vores valg af denne løsning skyldes en række fordele forbundet med at have en fast mand tilknyttet et udviklingsprojekt. En dedikeret ressource opbygger et solidt kendskab til det projekt, han arbejder på. Dette betyder, at udvikleren kan tage aktivt del i scopingen af videreudvikling, fordi det solide produktkendskab gør ham i stand til hurtigt at forstå planer for ny udvikling, konsekvenser af nye tiltag, og den smarteste måde at gøre ting på. Dette gør at tingene laves rigtigt fra starten, fordi implikationer af nye tiltag på andre dele af systemet hurtigt identificeres.