VisitDenmark

Udfordringen

VisitDenmak ønskede at bygge en turistportal målrettet kineserne, der tydelig repræsentere dansk design stil og samtidig passede ind i Visit universet. Yderlige krav var, at løsningen skulle være nem at duplikere, så fremtidige visit sites nemt kunne implementeres uden brug af omfattende ressourcer. Marketing skulle tænkes med fra starten, så indhold- og landing sider nemt kunne optimeres til SEM.

Løsningen

ChinaSoft forsalg en Drupal løsning, som i forvejen benyttes på eksisterende VistiDenmark sites.  Vi anbefalede at hoste løsning i Kina for at opnå optimal hastighed på sitet. Alt vil blive udviklet efter standard Drupal metoder, så fremtidig integration med tredjepartssystems vil blive nemmere. Løsningen blev forslået fuldt responsivt fra starten, da en meget stor procentdel af kineserne benytter mobile enheder til at browse internettet.

Resultatet

Top of the line moderne informationssite bygget på Drupal CMS, fuld responsivt løsning, som er en leg at administrere for VisitDenmark. Løsningen er hostet på en af Kinas hurtigste cloud løsninger, og marketing er tænkt med fra starten, så emner og artikler nemt optimeres til sociale medier eller kinesiske søgemaskiner. Samarbejdet mellem ChinaSoft og VisitDenmark fortsætter med nye visit sites, som bygger på denne første kinesiske VisitDenmark lancering.

Website