Hosting i Kina

Hvor starter man, hvad, hvorfor og hvordan hosting i Kina. Er du klar?

Som du måske har hørt en million gange før, boomer Kinas Internet. Med over 500 millioner internetbrugere, vokser behovet for nye innovative produkter og tjenester. Lige nu, nok mere end nogen sinde før, er det mulighed for at skabe en god forretning i Kina.

Men selvom internettet er et åbent sted, er det svære at komme ind på det kinesiske Internet end det lyder. Forhindringerne er mange, og kan omfatte hindringer som sprog, kultur og regeringens politik. Men vigtigst af alt, du oplever en population af internetbrugere der tænker, interagere og foretage indkøb anderledes end dem du er vant til fra Danmark.

Vores Internetmarketingydelser inkluderer:

SEO optimization Baidu and Google's network

Pay per clik (CPC) Campaign Management of Baidu and Google platforms

Chinese social media (SMM)

Søgemaskineoptimering (SEO) er hvor det hele starter - det er den langsommelige og krævende proces, som vil give din hjemmeside højre ranking i de kinesiske søgeresultater. For at hjælpe dit website til at opnå en højere ranking tilbyder vi, med kinesisk øjne, en gennemgang af dit eksisterende website, hvor vi kommer med forslag til ændringer, som gør dit website klart til at indtage Kina. Efterfølgende tilbyder vi løbende SEO arbejde for at fremme din placeringer og skabe mere trafik.

Search Engine Marketing (SEM) skaber mere trafik til din hjemmeside. Uanset om du vælger at bruge Baidu Tuiguang eller Google Adwords, er proceduren stort set den samme. Vi finder og evaluerer de kewords, der er mest relevante for din virksomhed. Vi overvåger nøgleordene for CTR (Click Through Rate) og afvisningsprocent. Vi fjerne de ord der ikke konverterer og vi tilføjer konstant nye bedre. Annoncer bliver struktureret til dine specifikke tjenester, og overvåges tilsvarende. Endelig, uanset om målet er en gennemført betaling, en udfyldt kontaktformular eller en side besøgt, etablerer vi konverteringssporing, så din succes kan måles.

Social Media Marketing (SMM) handler om at forbedre dit brands online tilstedeværelse. I Kina er globale sociale mediegiganter som Facebook og Twitter blokeret, og i stedet er der kinesiske varianter: Sina Weibo, Tencent Weibo, Renren, Kaixin, Douban osv. Hvis du er en kinesisk virksomhed, kender du dem sikkert allerede, og har sandsynligvis allerede konti på flere af dem. Men hvis du er en dansk virksomhed, som ønsker at komme ind på det kinesiske marked, så kan vi hjælpe dig til at blive en del af Kinas sociale medielandskab, og guide dig til at bruge disse platforme til din virksomheds fordel.

Heidi Marie Anna Henrika Westerby,PROJECT OFFICER / Udenrigsministeriet

På baggrund af Chinasofts anbefalinger for optimering af online marketing med fokus på SEO, CPC og link- building mv, er Top Talent Denmark nu i implementeringsfasen (fase 3), hvor der blandt andet er blevet oprettet en kinesisk microsite for at skabe mere trafic til den danske side studyindenmark.dk, som hedder study-in-denmark.com.cn. Microsiden er koblet op på en server i Kina for en mere effektiv dowloading tid og linker nu direkte til den danske side. Ydermere er online eksperterne nu i process med at rådgive os i forhold til link-building og de yder fuld og tilfredsstillende service i forhold til søgemaskine optimering på landingssider og CPC kampangeopbygning på både engelsk og kinesisk.