Intel

Udfordringen

Intel havde i samarbejde med Det Kinesiske Undervisningsministerium flere sociale websites i Kina. Disse websites benyttes af de kinesiske universiteter som kommunikationsplatform mellem elever og undervisere. De mange websites var udviklet i forskellige teknologier og af forskellige virksomheder. Det var derfor ikke muligt, effektivt at videreudvikle dem alle, samtidigt ville dette også være en bekostelig affære. Intel kontaktede ChinaSoft med ønsket om at få dokumenteret alle deres eksisterende sociale websites i Kina med målet om at udvikle en ny og mere moderne platform bygget i Drupal CMS.

Løsningen

ChinaSoft foreslog en fremgangsmåde, hvor vi dokumenterede alle Intels eksisterende sociale websites i Kina, samt de mest populære online sociale netværk i Kina. På baggrund af denne analyse, identificerede ChinaSoft gode funktioner på Intels eksisterende websites, samt nye smarte funktioner som de ønskede at tilføje projektet. Ydermere anbefalede ChinaSoft at producere et komplet sæt wireframes samt et teknisk designdokument over det nye website. Dette ville gøre den efterfølgende udvikling langt mere effektiv.

Resultatet

Resultatet blev en gennemarbejdet rapport bestående af et teknisk designdokument, detaljerede wireframes samt et nyt lækkert design. Den nye platform er i øjeblikket under udvikling og vil inden for de næste 6 måneder stå klar. Så snart sitet er online, linker vi til det herfra.

Website