Nyt-Website?

Du drømmer det vi bygger det

Kontakt vores Webudvikling København, for en uforpligtende snak!
Webudvikling i Verdensklasse

Leder du efter en god website pris uden at gå på kompromis med kvaliteten?

Hos Chinasoft har vi igennem mere end 10 år gjort os den erfaring, at de bedste IT hjerner ikke nødvendigvis bor i Danmark. Derfor er vi hele tiden på udkig efter førende web-udviklere og designere fra hele verden, og med kontorer i både København, Bangkok og Beijing kan vi tilbyde vores kunder verdensklasse løsninger til en virkelig god website pris.

 

nyt-website
Webudvikling København │ Lokalt og Globalt

Chinasoft er nogle af de mest erfarne indenfor webudvikling. København, Jylland, Fyn, eller hvor end vores kunder måtte befinde os, så tager vores projektledere sig god tid til at brainstorme og hjælpe med at udvikle visionen. Vi har web-udviklere og designere ansat i hele verden, hvilket muliggør at vi sætter de skarpeste IT hjerner på jeres projekt, til en virkelig god website pris.

Brainstorming
Processen │Fra Brainstorm til Lancering

Hos Chinasoft får i tilknyttet en projektleder med ansvar for at samarbejdet glider. Vi kan træde ind i alle faser af website udviklingen, og nyder at spare med vores kunder. Din projektleder vil varetage oversigten med website udviklingen, og løbende teste produktet for at sikre at kvaliteten er i verdensklasse. Vores projektledere er erfarne, og arbejder altid benhårdt for at sikre at deadlines bliver overholdt. Samtidig står de altid til jeres rådighed gennem hele samarbejdet.

 

Vi har stor erfaring med alle faser i udviklingen af websites, og kan træde til hvornår end det passer jer. Brainstorming og design, udvikling eller fremadrettet vedligeholdelse - vi stiller eksperter til rådighed til alle typer opgaver.

Planlægning
Unikke websites

Adskillige analyser har vist at konverteringsraten (dvs. hvor meget en virksomhed sælger til besøgende på hjemmesiden) er langt højere for unikke og skræddersyede hjemmesider. Det samme gælder muligheden for at komme i top på google-søgninger. Der findes dog en del skabeloner frameworks tilgængelige for ikke-specialister, som kan benyttes til at lave et nyt-website design. Mange webbureauer tilbyder at udvikle sådanne lav-kvalitetssider til lave priser, men faktum er dog, at bundlinjen også bliver derefter.

 

Hos Chinasoft elsker vi at nytænke, og sætter en ære i at skabe unikke websites der matcher vores kunders vision. Vi udvikler altid fra bunden, for at sikre den højeste kvalitet og loading hastighed - en høj konverteringsrate - samt et unikt nyt website, som passer til jeres virksomheds profil.

Lancering
Fleksibilitet og kvalitet │ Drupal CMS eksperter

Hos Chinasoft har vi igennem mange år specialiseret os i lave nye websites med udgangspunkt i det mest fleksible back-end system der eksisterer på markedet – navnlig Drupal CMS (Content Management System). Drupal er det klart mest komplekse system på markedet, men såfremt man har ekspertisen til rådighed, er det også det system som giver klart flest muligheder og den bedste kvalitet. Sammenlignet med fc Wordpress tillader Drupal integrering af langt flere funktioner på hjemmesiden - en mere stabil hjemmeside - samt bedre kompatibilitet med Google. Dette betyder i praksis, at Drupal hjemmesider helt naturligt opnår en højere placering ved Google søgninger, og det kræver således mindre arbejde at få jeres side til at ligge i top.

 

I Chinasoft har vi ansat nogle af de førende Drupal udviklere fra hele verden, og vi er ikke bange for at love kvalitet i verdensklasse. Så hvad end behovet er et simpelt nyt-website eller en kompleks platform med mange funktioner, så har vi både kompetencerne og erfaringen til at levere kvalitet til en favorabel website pris.