ABOUT US

Web og App udvikling til ethvert formål – Innovation og kvalitet kommer altid først hos ChinaSoft

CHINASOFT er et dansk udviklingshus med kontor i Beijing, Bangkok og København. Vi laver skræddersyede web- og mobilapplikationer, og specialiserer os også i Drupal CMS.

Vi afholder ofte kundemøder på vores kontor i København. Udviklingen forgår i vores udviklingsafdelinger i Beijing og Bangkok, hvor vores danske projektledere også holder til.

Vores virksomhed består af 40 internet-entusiaster fra Danmark, Kina og Thailand. Vores danske projektledere sikrer dig at kvaliteten af vores arbejde er i top og at kommunikationen til dig i Danmark kører problemfrit.

Hos ChinaSoft interessere vi os for al ny viden og teknologi, og vi er altid opdaterede med de nyeste trends og den bedste praksis for at skabe løsninger, som er bedre end selv vores kunder troede muligt.

Vi tilbyder både IT-outsourcing på projekt- og timebasis og på månedsbasis, hvor du får dedikerede medarbejdere, som arbejder eksklusivt for dig.

En af de store fordele ved at benytte en virksomhed som vores er vores meget brede kompetencer. Vi har in house specialister inden for mange forskellige programmeringssprog. Hvis du f.eks. en dag får brug for en Java eller HTML5 specialist, med meget kort varsel, har vi altid en ved hånden, som kan løfte opgaven.

Vores services spreder sig over et bredt spektrum, men 2 ting er fælles for alle projekter: De er alle app - eller webapplikationer.

VORES YDELSER

Drupal Udvikling

Hos ChinaSoft har vi alle de nødvendige færdigheder til at sørge for dine behov for et solidt CMS bygget i Drupal kan realiseres.

ChinaSoft er en af de mest erfarne Drupal leverandører i Kina. Vi har arbejdet med Drupal i mange år og har evnerne til at løse selv de mest komplekse opgaver.

APP / Spil Udvikling

Vi synes, det er sjovt at udvikle apps, og vi kommer hele tiden med nye ideer, som vi altid deler med vores kunder, fordi vi mener, at vores kunders succes er vores succes. En af vores største styrker er vores mange udviklere og vores brede vifte af kompetencer. Det giver os mulighed for at bygge selv de mest avancerede apps på markedet.

Web Udvikling

Vi anbefaler at bygge websites i Drupal CMS, fordi det er et open source content management system (CMS), som er nemt at benytte og udbygge. Drupal kan bruges til ethvert web-projekt, og i øjeblikket kører mere end 7 millioner sites Drupal, herunder nogle af de mest populære websites såsom TV2, Danmarks Radio, FedEx, McDonalds, Nokia, Nike og mange flere.