Outsourcing

IT outsourcing med dansk projektledelse. Spar mange penge ved at leje en eller flere fultidsudviklere i Kina eller Thailand

Lej en fultidsudvikler hos ChinaSoft

Lej en fultidsudvikler hos ChinaSoft

For virksomheder som har projekter kørende med konstant nyudvikling, kan det være en fordel at hyre en dedikeret udvikler til at løse de mange opgaver.

Ud over de klare økonomiske fordele ved at engagere en kinesisk udvikler, følger der en lang række ekstra ydelser med ved at samarbejde med ChinaSoft:
• Vi har dansk ledelse på vores kontorer, dvs. du altid kan tale med en dansker hvis du har spørgsmål
• ChinaSoft er er Full Service Software Hus. Det betyder bl.a. at vi har grafikkere, HTML udviklere og SEO eksperter som du altid har mulighed for at benytte på timebasis i forbindelse med dit projekt
• Timeprisen for disse ekstraydelser er kr. 200 pr. time.

I Kina satses der stort på IT og derfor er der adgang til mange dygtige programmører med mange års erfaring i deres respektive felt. ChinaSoft har et stærkt administrativt system sat op til at finde dygtige programmører samt at administrere dem i dagligdagen.

En af de ting som vores kunder spørger os mest om inden de starter op er, hvordan ved jeg om jeg får udviklet for de timer jeg betaler for? ChinaSoft har et meget omfattende projektstyringssystem, som gør det til en leg at oprette og følge nye opgaver, der sammen med et smart timelog system giver det perfekte overblik. Når nye opgaver bliver oprettet hos din udvikler, vil du i timelog systemet kunne følge opgaven samt hvor mange timer denne har taget at løse. Du modtager ugentligt en oversigt med det præcise antal timer brugt på alle opgaver.

 

Alt hvad dine kinesiske medarbejdere har brug for, for at kunne udføre sit arbejde stiller ChinaSoft til rådighed: Arbejdsplads på vores kontor, PC, fiber internet, skrivebord, tekøkken, møderum og alt hvad man ellers forventer sig i et dansk eller kinesisk kontormiljø.

 

Vi tilbyder også gratis udviklingsservere i Danmark og Kina, så du ikke behøver at betale for dyr hosting mens udviklingen står på.

Proces

Som ny kunde hos ChinaSoft guider vi dig gennem opstarten med at finde den rigtige medarbejder til dit firma. Nedenfor har vi beskrevet den proces vi gennemgår fra at den nye medarbejder er fundet til han / hun er kørt i stilling.
1
Det første skridt i processen er at få så mange detaljer som muligt omkring kvalifikationer som den nye medarbejder skal besidde. Ex. Hvilke teknologier og hvor mange års erfaring? Et overblik over typer af arbejdsopgaver som han / hun kan forvente at skulle løse, giver os en mulighed for at teste personen før vi ansætter.
2
Når ChinaSoft har fundet en eller flere kandidater sender vi disse til dig, og du har mulighed for at have et jobinterview med personen før beslutningen om en ansættelse træffes.
3
Efter din nye medarbejder er ansat, starter vi som det første med at få den nye medarbejder kørt i stilling til at kunne løse alle opgaver som du sender. Vi kører altid de første 3 uger med daglige møder, hvor du i samarbejde med vores danske ledelse gennemgår dagens opgaver, så vi kan rette til og forbedre samarbejdet.
4

Efter den første måned, vil den nye medarbejder være så godt i gang med at modtage og løse opgaver, at medarbejderen stort set kan arbejde selvstændigt. Du vil ugeligt modtage rapporter over timeforbrug og din projektleder er altid klar til at assistere, hvis noget skulle kræve ekstra opmærksomhed.

Programmeringssprog

Databaser

CMS

Morten Kremmer, IT-Direktør, Ivo Logic ApS

Vi havde svært ved at finde kvalificerede udviklere i Danmark, derfor gik vi i gang med at undersøge markedet for offshore udvikling. Vi faldt over ChinaSoft da både pris og kvalitet virkede som det bedste valg. Vil tilføje en meget positiv ting ved Kina, at eftersom der er færre feriedage i Kina og folk sjældent er fraværende pga. sygdom eller lign., får vi løst opgaverne til tiden. Står din virksomhed og mangler kompetencer i Danmark er ChinaSofts setup en genial løsning.

Troels Christensen, Adm. Direktør, Ivo Call ApS

Vi har i 2 år samarbejdet med ChinaSoft og har nu et team af 4 fultidsudviklere på ChinaSofts kontor i Beijing. Fra at have været skeptisk i starten, da vi ikke tidligere har benytte muligheden for IT outsourcing, er alle vores bekymringer gjort til skamme. Vi har en super dygtig kinesisk projektleder til at styre teamet og opgaverne bliver løst hurtigt og professionelt. Kommunikationen har sjældent været et problem og har der været noget er det blot at ringe til Niels eller Jens på kontoret. Vi giver ChinaSoft vores varmeste anbefalinger.