Intel

Verdens største producent af mikroprocessorer og uden sammenligning ChinaSofts største og mest ambitiøse projekt til dato. Socialt netværk for Det Kinesiske Undervisningsministerium i samarbejde med Intel.

Udfordringen

Intel havde i samarbejde med Det Kinesiske Undervisningsministerium flere sociale websites i Kina. Disse websites benyttes af de kinesiske universiteter som kommunikationsplatform mellem elever og undervisere. De mange websites var udviklet i forskellige teknologier og af forskellige virksomheder. Det var derfor ikke muligt, effektivt at videreudvikle dem alle, samtidigt ville dette også være en bekostelig affære. Intel kontaktede ChinaSoft med ønsket om at få dokumenteret alle deres eksisterende sociale websites i Kina med målet om at udvikle en ny og mere moderne platform bygget i Drupal CMS.

Løsningen

ChinaSoft foreslog en fremgangsmåde, hvor vi dokumenterede alle Intels eksisterende sociale websites i Kina, samt de mest populære online sociale netværk i Kina. På baggrund af denne analyse, identificerede ChinaSoft gode funktioner på Intels eksisterende websites, samt nye smarte funktioner som de ønskede at tilføje projektet. Ydermere anbefalede ChinaSoft at producere et komplet sæt wireframes samt et teknisk designdokument over det nye website. Dette ville gøre den efterfølgende udvikling langt mere effektiv.

Resultatet

Resultatet blev i første omgang en gennemarbejdet rapport bestående af et teknisk designdokument, detaljerede wireframes samt et nyt lækkert design. Senere leverede ChinaSoft en strømlinet og lækker platform, som du kan besøge ved linket nedenfor. 

Intel Case Image
TEKNOLOGIER

Intel social media platform er udviklet og designet fra bunden af ChinaSoft. Nedenstående teknologier er brugt i løbet af udviklingen og planlægningen, som varede 4 måneder.

Analysis
Design
Drupal CMS
Responsive design
Projektstyring
REST API
Alan Chang
Projektleder
Alan Chang

Working with ChinaSoft team has been a pleasure, the planning and design was made with great detail. I would recommend them to anyone looking for great Drupal experts anywhere in the world

Cris
Development Manager