Visit Denmark

Dansk design på kinesisk og flere kinesiske turister til Danmark - ChinaSoft bygger VisitDenmarks nye kinesiske webportal.

UDFORDRINGEN

VisitDenmak ønskede at bygge en turistportal målrettet kineserne, der tydelig repræsentere dansk design stil og samtidig passede ind i Visit universet. Yderlige krav var, at løsningen skulle være nem at duplikere, så fremtidige visit sites nemt kunne implementeres uden brug af omfattende ressourcer. Marketing skulle tænkes med fra starten, så indhold- og landing sider nemt kunne optimeres til SEM.

LØSNINGEN

ChinaSoft forsalg en Drupal løsning, som i forvejen benyttes på eksisterende VistiDenmark sites.  Vi anbefalede at hoste løsning i Kina for at opnå optimal hastighed på sitet. Alt vil blive udviklet efter standard Drupal metoder, så fremtidig integration med tredjepartssystems vil blive nemmere. Løsningen blev forslået fuldt responsivt fra starten, da en meget stor procentdel af kineserne benytter mobile enheder til at browse internettet.

RESULTATET

Top of the line moderne informationssite bygget på Drupal CMS, fuld responsivt løsning, som er en leg at administrere for VisitDenmark. Løsningen er hostet på en af Kinas hurtigste cloud løsninger, og marketing er tænkt med fra starten, så emner og artikler nemt optimeres til sociale medier eller kinesiske søgemaskiner. Samarbejdet mellem ChinaSoft og VisitDenmark fortsætter med nye visit sites, som bygger på denne første kinesiske VisitDenmark lancering.

Visit Denmark Case Image
TEKNOLOGIER

Visitdenmark blev planlagt og udviklet fra bunden af ChinaSoft. Nedenstående metoder blev brugt under udførelsen af dette projekt, som strakte sig over 6 måneder.

Analyse
Design
Drupal CMS
Responsivt design
Nyhedsbrev
Projektstyring
Online Marketing
SEO
SMM
Hosting
Alan Chang
Projektleder
Alan Chang

ChinaSoft har gennem de sidste 5 år udviklet og vedligeholdt vores kinesiske hjemmeside. Vi er rigtig glade for deres arbejde og de mange dygtige medarbejdere de har ansat. Jeg kan varmt anbefale ChinaSoft.

Flemming Bruhn
Direktør