VISITCOPENHAGEN

Udfordringen

Wonderful Copenhagen stod overfor for at skulle udvikle og lancere visitcopenhagen på kinesisk. Et krav fra Wonderful Copenhagen var, at sitet skulle udvikles i et moderne CMS system som gør vedligeholdelsen nem, designet skulle følge den moderne skandinaviske stil, som kendetegnes ved Danmark og sitet skulle hostes i Kina.

Løsningen

Løsningforslaget faldt naturlig på Drupal, da dette CMS system giver en utrolig fleksibilitet både før og efter udviklingen er færdig. ChinaSoft forslog Wonderful Copenhagen at hoste deres site lokalt i Kina, da hosting uden for Kina vil gøre sitet for langsomt at tilgå fra Kina. Serverløsningen anbefalede vi en cloud løsning, hvor kunden nemt kan skrue op og ned for ressourcerne alt efter trafikmængde.

Resultatet

Resultatet er blevet en flot, nem og overskuelig portal, som viser København fra sin bedste side. Det er nemt at finde informationerne og artiklerne, som løbende bliver udgivet af Wonderfull Copenhagens kinesiske team i København.

Efter lanceringen er samarbejdet mellem Wonderfull Copenhagen og ChinaSoft fortsat med online marketing på de sociale medier og søgemaskinerne i Kina. Baidu kampanger er blevet sat op bliver nu løbende vedligeholdt af ChinaSoft teamet i Beijing.

Website