Web Design og Web Udvikling

Vi skaber højkvalitets websites, content management systemer, web-applikationer til din online-forretning.

Platform

Vi anbefaler og arbejder med Drupal CMS, som er et open source content management system. Drupal bruges til alle former for web-projekter, og i øjeblikket er der mere end 7 millioner hjemmesider, som kører på Drupal, herunder nogle af verdens mest populære hjemmesider, såsom CNN, Greenpeace, FedEX, McDonalds, Nokia, Nike og mange mange flere.

Design

Webdesignet skal altid opfylde behovet hos brugerne. Vi starter med at strukturere og prioritere indholdet af hjemmesiden og derefter anvender vi former og farver til at skabe det bedste resultat. Usability er altid et krav og vi er eksperter på området – vi følger udviklingen nøje og er altid med på de nyeste trends.

SEO

For at sikre et website har de bedste forudsætninger for indeksering i søgemaskinerne, er det et absolut krav, at websitet er udviklet SEO venligt. Hos ChinaSoft sørger vi for at linkstrukturen er logisk opbygget, URL’erne er rene og sitemaps er rigtigt sat op. Samtidig konfigurerer vi Google Analytics / Webmastertools, så du har de bedste forudsætninger for at måle alt trafik på dit website. Til webshops opsætter vi ligeledes konverteringssporing.

Proces

Som ny kunde hos ChinaSoft guider vi dig gennem opstarten på dit nye projekt. Nedenfor har vi beskrevet den proces vi gennemgår frem til det færdige website er klar til lancering.
1
Det første skridt i processen er at få udarbejdet detaljerende kravspecifikationer. På baggrund af disse kan vi give en pris, samt en tidshorisont på opgaven
2
Når du har godkendt prisen på projektet starter vi som det første på en detaljeret planlægning. Denne planlægning indeholder, tekniske krav, wire frames over hele sitet, databasedesign, 2 / 3 grafiske forslag til design samt ganttdiagram over opgaver og timeforbrug.
3
I planlægningen har vi delt dit projekt op i 4 til 5 milestones. Du betaler løbende som projektet skrider frem, dog falder sidste betaling først ved overdragelse af projektet til dig.
4
Vi står efterfølgende altid til rådighed for videreudvikling.
Web Design og Web Udvikling

Kasper Skov Jensen - Journalist og ejer af SoMeHawk

Jeg havde en idé til et produkt, som var økonomisk uopnåelig med danske programmører. Derfor kontaktede jeg Chinasoft, som lyttede tålmodigt til mine ønsker - også selvom de ændrede sig undervejs i processen. Projektet bød på en del uforudsete udfordringer, men Chinasoft var meget fleksible og fandt en løsning på dem alle. Jeg har nu fået et produkt, som er meget tæt på alle de flyvske tanker, jeg havde. Chinasoft gjorde det hele muligt, og jeg glæder mig til at forbedre produktet de kommende år i tæt samarbejde med dem. 

Klaus Bundgård, Adm. Direktør, Mindzoo.dk

Det var en helt igennem positiv oplevelse af lægge udviklingen af Mindzoo.dk i hænderne på ChinaSoft. Alt har fungeret til min fulde tilfredshed, lige fra databasestruktur til backend, frontend, integration med betalings-gateway, integration med MailChimp, integration af Google Analytics osv. Kommunikationen med først og fremmest vores kinesiske projektleder hos ChinaSoft har været i top. Strukturen og overblikket har hele vejen igennem været intakt og engagementet fra hele teamet har ganske enkelt været i særklasse. Ja, vi har selvfølgelig haft udfordringer undervejs - men alt er blevet håndteret hurtigt og professionelt. Jeg kan varmt anbefale ChinaSoft og glæder mig selv til det fortsatte samarbejde.