Webudvikling i Verdensklasse

Du drømmer det

Vi bygger det

Klik Her for en uforpligtende snak!
Webbureau København

Chinasoft er et globalt webbureau med dansk forankring. Vi har mere end 10 års erfaring med både store og små projekter, og vi sætter en ære i at virkeliggøre vores kunders vision igennem unikke løsninger.

Hos Chinasoft ansætter vi løbende de bedste udviklere fra hele verden. Vi er stolte over vores globale udsyn som sikrer os, at vi altid er opdateret på de nyeste trends, har erfaring fra alle brancher, og kan tilbyde kvalitets-løsninger til de bedste priser. Vi er specialister i både små og store projekter, og udvikler både hjemmesider, web-platforme og web-applikationer (iOS/Android) i høj kvalitet.

 

webbureau
Dansk forankring - Global Rækkevide

Chinasoft har mere end 10 års erfaring, og er dermed det måske mest erfarne webbureau i København. Selvom København er vores hjemby, har vi også kontorer i både Bangkok og Beijing. Dette muliggør at vi løbende kan ansætte de bedste udviklere og designere globalt, og på den måde tilbyde vores kunder den bedste webudvikling til de lavest mulige priser.

 

Og hvis din virksomhed er placeret i Jylland eller på Fyn, så møder vi selvfølgelig vores kunder der hvor de er.

Brainstorming
Processen │Fra Brainstorm til Lancering

Som kunde hos Chinasoft har du altid løbende kontakt med en projektleder, som varetager din virksomheds specifikke behov. Projektlederen følger dig gennem hele processen, fra brainstorming til lancering af projektet, og fungerer som din virksomheds kontaktperson, hvis rolle det er at skræddersy en webudvikling i overensstemmelse med jeres vision. Projektlederen er samtidig dagligt i kontakt med designere og udviklere, og tester løbende produktet for at sikre at kvaliteten er i verdensklasse og at deadlines bliver overholdt.

 

Vi er specialiserede i alle faser af webudvikling, og kan træde ind i processen hvor end det er påkrævet. Fra brainstorming og design, til selve webudviklingen samt fremadrettet vedligeholdelse. Vi tilbyder eksperter der kan varetage det hele.

Planlægning
Skræddersyet Webudvikling

Undersøgelser viser, at konverterings raten (hvor meget i sælger til gæster på jeres hjemmeside) er langt højere for unikke hjemmesider. Det vil sige web-design uden brug af skabeloner, men med fokus på at skabe kreative og innovative løsninger uden at gå på kompromis med visionen.
Vi elsker at nytænke, og er parat til enhver udfordring vores kunder kommer med. I Chinasoft får du et webbureau som udvikler fra bunden. Vi udvikler skræddersyede løsninger der passer til jeres virksomheds unikke profil, og ved at bygge din hjemmeside, platform eller webapplikation fra bunden, sikrer vi den højeste kvalitet samt et design der ikke ligner alle andres.

Lancering
Fleksibilitet og kvalitet │ Drupal CMS eksperter

Vi anbefaler typisk at udføre webudvikling med udgangspunkt i det mest fleksible back-end system på markedet - Drupal CMS (Content Management System). Fordelene ved at benytte Drupal fremfor fx Wordpress er - udover fleksibiliteten - et mere stabilt system, samt langt bedre kompatibilitet med søgemaskiner, herunder Google. Dette gør det langt lettere at optimere virksomhedens placering på google søgninger, således at i ligger højere end jeres konkurrenter. For at høste disse fordele kræves dog stor ekspertise, da Drupal er mere komplekst end konkurrerende systemer.

 

I Chinasoft har vi derfor igennem mange år specialiseret os i netop Drupal, for at kunne levere de bedste løsninger på alle vores kunders ønsker. Så hvis i søger et webbureau der kan levere alt fra simple hjemmesider til komplekse web-platforme, er vi klar med en favorabel pris.

 

App udvikling
iOS og Android App-udvikling

Vi har mange års erfaring med udvikling af Native apps til smartphones og tablets. Som udgangspunkt er der tre forskellige modeller indenfor app-udvikling; Native app, Web app og Hybrid app. Native Apps udvikles særskilt til et givent styresystem, hvilket betyder at man i praksis udvikler to systemer, et til Apple produkter og et til Android produkter. Fordelen er top performance og optimal udnyttelse af enhedens hardware. Web- og hybrid kan benyttes på begge platforme, men kvaliteten samt performance halter gevaldigt efter.

 

Des bedre en app performer, des bedre er både salg og brugeroplevelse. Vi anbefaler således at udvikle fra bunden for at opnå den højeste kvalitet, og dette betyder Native apps. Vores udviklere er derfor specialiserede i netop Native app udvikling, så hvis du søger et produkt i høj kvalitet til favorable priser - kontakt os da for et uforpligtende møde og lad os spare om jeres vision.